Aaaa
Aaaaa
Вулиця зверта,
І машину я
Зупиняю.
Нагло, позаяк,
Четверо друзяк
Вже чекають.
Хто же знаааав
Хто же знаааав
У двері увійдуть,
І шукати тут
Гроші стануть.
Темно (важко) в голові -
До тюрми мені
Іще зарано.
Хто же знаааав
Хто же знаааав
Хто же знаааав
Хто же знааааав
Що зі мною стало, як тебе покохав я -
Життя нещадно б'є.
Така твоя вендетта -
Ускочив у тенета
І маю головняк тепер...
Що я ні зроблю, я свій несу ланцюг
В сніг (в дощ) і в спеку;
Боїться хтось нехай,
А для мене (в) кайф
Небезпека.
Хіба я знааав,
Я не знаааав,
хто же знааав,
Ну Хто же знаааав
Що зі мною стало, як тебе покохав я -
Життя нещадно б'є.
Така твоя вендетта -
Ускочив у тенета
І маю головняк тепер...
Що зі мною стало, як тебе покохав я -
Життя нещадно б'є.
Така твоя вендетта -
Ускочив у тенета
І маю головняк тепер.