Ага, чергові вибори скінчились -
Знов гроші наші утопились
І станом на повістку дня
У владі робиться ху*ня…
Чого не тих ми знов обрали,
Чому не тим довірили своє…
Так ось скажу, щоб пам’ятали,
Чого хотіли - то і є..!
Бо думати, то треба постаратись,
А все як-небудь, все наспіх…
Пора вже й на коліна,.. сповідатись,
Бо знов собі ми створили гріх -
На ті же граблі наступили…
Чи ми такі вже є,
чи нас купили,
Чи вівцям поясняти -
тратить сили...?
До виру тягне всіх зелена морда,
Розумний перейшов би ріку в брід…
Але такий ми, видно, "гордий",
Такий вже "мудрий" ми нарід…
Чому ж не тих ми знов обрали,
Чому не тим довірили своє…
Так ось скажу, і щоб не забували,
Чого ми варті те і є..!