Тебе програмують -
Вчать ставати гнучким.
Тебе інтегрують: ефективність в усім.
А якщо заблокують? Якщо лишать без змін?
Як же ти без оновлень, без апгрейдів й замін?
Всемогутня система
Не потерпить вагань.
А якщо антивірус вкаже, що ти троян?
А коли сканування на ганьбу(/ ковід/ встид),
Скаже на всю систему, що це ти паразит.
Хто підтримати зможе?
Хто підставить плече?
Де потік гігабайтів безперервний тече?
Відшукай джерело - якщо втратив сигнал.
Тих, хто живить твій дух
Собі знов пригадай!
Не уніфікуйся. Унікальність - це хист.
Формою не турбуйся.
Попіклуйся за зміст.