Дивлюсь тобі в очі й себе там шукаю
Але ти ховаєш свій погляд у листі
Як зчитати думки твої я ще не знаю
Але ми ніби тільки удвох в цьому місті
Хтось придумав, щоб ми перетнулись у світі
Тут і зараз, здавалось, для нас так невчасно
Але це так кайфово - на одній хвилі шаленіти
Таких близьких душ в житті зустрінеш нечасто
Я хочу загорнутись в твої теплі обійми,
І ніжно торкатись твоїх шрамів губами
Бо поряд з тобою - мені мирно й спокійно
Я у снах бачу те, що може бути між нами