Капали, капали, капали сльози.
Плакала мила дівчина.
Життя її рано захмарилось.
Із СНІДом вона повінчана.
Порожньо стало і боляче.
Друзі всі враз отступилися.
Тільки за що ж так покарано?
Із СНІДом вона родилася.
Від хворої рідної матері,
Доля не втішна дісталася.
Так необачно, зневажливо,
Мати з життям розсталася.
Капали, капали, капали сльози,
З відчаєм, жахом повінчані.
Мамо, так жити хочеться!
Плакала мила дівчина.
Підтримайте милу дівчину.
Не треба її цуратися!
Краще всі твердо визначте,
Як з СНІДом не зустрічатися!
с. Збур'ївка, 21.11.2010