Коли я йшов у гори -
Я стрінув Капітана.
Носив ім'я він Ферел
І був багатим паном.
Я вмить дістав пістоля
І ніж нізвідки взявся
Кажу: "На бочку гроші, або
до чортів відправся!"
програш
Єє
І гроші відібрав я -
Там їх було чимало,
Все Моллі я віддам АУ!.. -
Аби мене кохала...
Бо вона клялась в любові,
І що мене не кине...
Диявол, що за жінка -
Вона в усьому винна!
Маша рінг дама ду дама да!..
Хей, п'ю за тебе о
Хей, п'ю за тебе о
Я віскі через крааааай...
Програш
Ввалився я до Моллі,
Хитаючись від хмілю,
З грішми, що відібрав, ЙОУ!
Я на свою загибель...
Та раптом вдерся ферел
До нас о пів на сьому -
Я вмить здійняв пістолі
І розрядив їх в нього Йе
Маша рінг дама ду дама да
Да да
Хей, п'ю за тебе о
Хей, п'ю за тебе о
Віскі через краааааайййй-оо
Йе йе віскі
ЙооОу віскі
Довгий програш
Ооуоо ее
Ооуууооо...
Чоловікам пасує
Рибальство й полювання,
А хтось батальний порох
І гармати полюбляє..
Ось я люблю, наприклад,
У Моллі відіспатись...
А сам сиджу в тюрязі!
Закований в кайдани!
Маша рінг дама ду дама да
M yeah
Хей, п'ю за тебе о
Хей, п'ю за тебе о
Я віскі через край-о єє
Програш
Віскі через край-ооо
Mаша рінг дама ду дама да
Mаша рінг дама ду дама да
Маша рінг дама ду дама да
Маша рінг дама ду дама да
Дау-дау-дааа