Чи можеш ти любити море більше аніж зорі,
що майорять в нічному океані.
Коли не бачив моря, і не був за океаном.
А зорі близько, лиш тільки ночі дочекатись.
Та справ на завтра знов багато, треба спати.
Ти мав би бачити, як з неба
тихенько крапа дощ, натомість,
бачиш останню краплю в крані, котра накручує борги.
Ти відчував пекельну біль у грудях,
і щосили лікував недугу, мов любов, якій нема життя.
Та вакцини ще нема!
Марна боротьба за примарні плани на життя.
Чи знали б ми, що завтра - не зміниться сьогодні.
Чи знали б ми, що на нас закінчаться зірки!!!