Втопилася нікчемність в безнадії.
Тепер вже не нікчема, Я - Ніхто!
Ніким все ж краще плавати по світу,
Залитому помиями й лайном.
Нікому не потрібна добра слава,
І визнання, таких же, як Ніхто.
Нікого не підчікує облава.
Ніхто ні з ким не піде у кіно.
Ніхто нічим прив'язаний до місця,
Але нікому нікуди піти.
Ніколи не поцупить краще "інше".
Нізащо не віддасть комусь своє.
Нікого не захопить сіра маса,
Не затягне у вирій до зими.
З ніким залишиться ніде, як в казці
Впустивши в себе вічність мерзлоти.