Там де кулі свистять
Й не змовкають ввесь день автомати
І зимою в мороз, в літню спеку,туман і дощі ,
Пильно службу несуть
Українські герої - солдати,
І від рідних пісень їм світліше стає на душі.
Скільки орд ворогів
Нашу землю купали у крові...
Скільки вірних синів
Віддавали за неї життя...
Але всеж зберегли свою честь, самобутність і мову,
але всеж зберегли,
не дали їм піти в забуття.
Закінчиться війна,
Повернуться додому герої.
Ми прославимо їх
В одах, маршах, поемах, піснях...
Хай тремтять вороги,
Рідне слово це теж сильна зброя,
Що єднає народ в наших селах і наших містах.
Приспів:
Українські лунають пісні
і в Криму, і в донбаському полі,
Вишивані словами рядки
Оберегом на серце лягли.
Українські лунають пісні
У боях за омріяну волю,
Щоб і діти і внуки віки
Рідну пісню співати могли.