Я не ганяюся за одежа́ми,
За манікю́рами і сумочка́ми
І телефон у мене з кнопочка́ми,
І інтернет у мене з провода́ми.
Я не люблю вдавати там кого́сь,
І часто в мене не виходить щось.
Боюсь я публіки, і компліментів,
І не зручних мені моментів.
І не люблю я фарбуватися,
І супер модно одягатися,
І не люблю у себе нігтів із геля́ми,
Й мені не треба телефони з сенсора́ми
І не люблю я джинси із дірка́ми,
Й авто з всілякими «понта́ми»,
Люблю я музику спокійну – для душі,
Й комфортний одяг по мені.
Люблю я простір і чудові краєви́ди,
Люблю дерев я різнови́ди.
Люблю я все, що надихає,
Люблю коли душа співає.
Усіх людей я поважаю,
Та жити хочу як вважаю.
Хоч я ще жінка молода,
Та не лежить до модного душа.
Надія Гуржій
14,10,2020р