Чотири роки...
як чотири кроки,
ступають ноженята по землі,
ростуть, міцнішають потроху,
вчорашні черевики вже малі.
І будить мама:"Мій синочок,
вставай, вже ранок на дворі,
мерщій збирайся в дитсадочок,
там хутко день мине у грі."
Та спати хочуть оченята,
казкові додивлятись сни,
а їх у світі так багато,
і швидко внук росте у них!
07.11.2012р. id 376019