|
Земле моя,рідна,
Ти в такій красі,
Лиш є в Українській,
Рідній стороні.
Вся у вишиванках,
У гучних піснях,
В танцях і у співах,
Мужніх козаках.
Люди працьовиті,
Надра,ліс,моря,
Все є в Україні,
Лиш нема добра.
Бо нема закону,
Бідний мій народ!
Все крадуть ,воюють,
Править нами зброд.
Лиш не українець,
В уряді у нас,
Править нашим миром,
Жид,маскаль чи кат?
Ще не все продали,
Шкуру не зняли,,
Землі,ліс,водойми,
Всі не продали.
Українок милих,
Роботящих панн,
В рабство всіх віддали,
За зелений,там...
Де газда,господар,
Де хазяїн,брат?
Люди,спам"ятайтесь,
Діти не простять!..
Не простять каліцтво,
Не простять війни,
Сліз сиріт і мами,
Геноцид ввели.
Бережи ,людино,
Землю ти свою!
Україну-мати,
Боже,збережи!!!
12.10.2020р І І ПИЛИПІВ.
ID:
891512
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 12.10.2020 16:14:49
© дата внесення змiн: 23.09.2021 22:30:44
автор: oskar
Вкажіть причину вашої скарги
|