Де Гуляє Голова ?!...
Де Гуляє Голова ?!..
Якщо треба – то нема …
Він завжди - є ні при чім ..
З Ним розмови – то екстрим ..
На усе відповідає ..
Що Не Час !!! І Ніц Не Знає !!!
Скоро Вибори у Нас !!!
Просвітління – Прийде в раз !!!
Купа планів і ПРОЕКТ …
В Голови з усім « Гешефт » ..
Більшість в Думці Обирали ..
Бо Господарем вважали ..
Пролетіло кілька літ ..
Як у небі вертоліт ..
Ні Проекту !!! Ні Бабла …
Точно … Совісті нема …
Тож !!! Хай !!! Кожен Пам’ятає !!!
Що – «Си» Вибрав !!! Так і Має …
( Хто впізнав про кого мова …
Їх БАГАТО – Вірш до Слова …
Мудро в Жовтні Обирай !!!
Де Господар – Там є РАЙ !!! )
Автор Підгірний Володимир 11.10.2020.