Війна гібридна чи АТО?
Воюють діти,править хто?
Хто розв"язав чи сплюндрував,
Дітей на смерть туди послав...
Хтось тут герой,а хтось і ні,
Украв,продав,живе в брехні.
Той ,хто любив цю батьківщину,
Героєм був на цій землі.
Героям всім хвала і честь,
За мужність і важкий ваш хрест.
Повага й дяка вам за це,
Хвала довічна вам буде.
І слава,СЛАВА УКРАЇНІ,
За що стоять сини там нині.
І лине голос до небес,
ГЕРОЯМ СЛАВА,-вічна й днесь.
02.10.2020р І.І,Пилипів.