Запрошують авторів до 10-го випуску музичного альманаху «ОКТАВА»
Альманах видається із травня 2015 року українською та російською мовами, із присвоєнням номеру ISBN, зареєстрований у міжнародних каталогах наукових видань та наукометричних базах даних: НБУ ім. В.В. Вернадського та інших.
Кожного автора публікацій забезпечено авторським примірникомї та сертифікатом, завіреним печаткою.
Окрім паперового варіанту, альманах "ОКТАВА" виходить у світ ще електронною книгою. Цей контент поширюється і-магазинами України, на іноземних ресурсах Amazon.com, Barnes and Noble, Tunes Dobra Book (США) тощо.
Більш докладно на сайті: https://zeitglas.io.ua/s723036/