Будень. Ранок.
Душ. Сніданок.
Вело. Робота.
Шиття. Насолода.
Дорога. Обід.
Діти. Сміх.
Цілунки. Прощання.
Вечора чекання.
Знов робота.
Шиття. Турбота.
Одяг. Оверлок.
До закінчення крок.
Час підганяє.
Нитка тікає.
Пінцет. Окуляри.
Шию далі.
Одяг готовий.
Радіє душа.
Щира усмішка.
Старалася я.
Вело. Дорога.
Хвилини. Я дома.
Коханий. Діти.
Разом радіти.
Вечір біжить.
Час летить.
Ніч наступає.
Сон огортає.
Знову ранок.
Душ. Сніданок.
По колу все.
Час пливе.
Надія Гуржій
14,05,2020