Хочу поринути в обіймах твоїх,
Ласкатись в поцілунках до смерті,
Забувати про біль, коли чую твій сміх
Або ховати глибоко в серці.
Відчувати все те, що у тебе в душі,
Думати про те, про що думаєш ти.
Весь біль і страждання забравши собі,
Лише поруч з тобою завжди іти.
Тримати міцно за руку тебе.
Вірите в те, що будемо разом,
Чекати, що далі краще буде
І ми не розлучимось з часом.
Чути прекрасні слова про любов,
Які зігрівають ніжно мене,
Думати про них все знов і знов....
Мовчати....і мовчки кохати тебе...