Відкрий мені очі,
Покажи мені світ,
І прекрасні ночі,
І пташиний політ...
Відкрий серце моє,
Зігрій душу теплом.
Вірю....надія ще є...
І ми будем разом...
Плакати й сміятись,
Радіти й мовчати,
В долі забуватись,
І просто кохати.
Очима говорити
І не слухати слів.
Так хочеться жити
Як Бог нам звелів.
Ти поруч, я знаю,
Біля мене завжди.
Тебе лиш благаю
Нікуди не йди.
Тримай моє серце
В долонях твоїх,
Як сонце небесне,
Щастям зігрій...
Я дихати хочу
Тільки тобою.
Без тебе не зможу
Лишитись собою.
Коли тебе нестане
Зникнуть всі кольори
І життя перестане
В моїм тілі цвісти...
Лиш ти є в мене одна,
Котра дарує мрію,
Безмежність...Ти - Свобода!
Без тебе жити не зумію...