Поговори зі мною цією весною
Тут, в чарівному місці, побудь Ти зі мною..
І в обіймах Твоїх міцно хочу триматись,
Бо нізащо у світі не буду здаватись.
Між рожевим лататтям побуду з Тобою
І мов папороть-гілля розквітну весною.
У тихенькім промінні гра сонце водою,
Як же добре, мій Боже, все ж бути собою.
Ф.С.