Я не виню тебе за те, що іншу ти кохаєш.
Я не виню тебе за те, що вже мене не знаєш.
Та чого ж тоді печаль вбиває серце
І перед тобою із сліз моїх озерце?
Я вже не знаю, що тепер казати,
Я вже не знаю, як мені чинити,
Бо ми давно перестали кохати,
Стали один одного сторонами обходити.
Навіщо були всі оці слова любові?
Навіщо подарунки, ласки, море сліз?
Давай розлучимося у простій розмові,
А не у сварках і образах, як колись.
Залишимося просто друзями,
Знайомі будем « просто так»,
Бо наші долі розійшлись дорогами,
І відлетів кохання птах.
2014 рік