В житті складаються моменти,
Які не взмозі ти пройти.
В твоїй душі вогонь палає,
В твоїй душі , нестерпний біль.
Недавно зовсім поруч вас немає,
І вже не такий прекрасний світ...
І вишня у саду вже так не зацвіте,
І дітям ви не скажете ще слово....
А їм без вас зараз не легко,
Вони питають маму....
"Де наший татусь?"
"Татусь ваш дітки вже в раю,
Він дивиться на вас із неба.
Він радий, що виростив такий дітей,
Ви головне про нього пам'ятайте!!!
Ви головне не забувайте!!!