Мільйони років, мільйони життів,
І тисячі нових, незвіданих світів.
У кожного він свій: світлий чи злий,
У когось квітучий, а в когось німий.
Тисячі світів... таких чистих, незнаних,
І світів жорстоких, хитрих, вульгарних.
Тисячі світів... Нема однако́вих...
Багато темних, безліч світанкових.
Є тисячі світів: були, є і будуть.
І кожен - частинка, яку не забудуть.
Та пам'ять лишається тільки одна:
Чи зробив ти для кого хоч трохи добра.
Фото із просторів Інтернету.