Спочатку було слово
а згодом розговор.
Ти дав мні чотко понять
хто из нас є л*х.
Берці натираю,
ясно не собі.
проіграв я в карти
и сверху три бутлі.
Казала ж мні циганка
осторожно жить
після цього в армію
я пішов служить.
Но не слуха командір,
не понімає замполіт.
Добрий я із віду,
аватар внутрі.
Тут в моєго брата,
знаю закопані запаси.
Він мене пойме,
він мене пробачить
Не узнає все одно.
Вдома вже чекають
не мене! - зарплату.
та вони ошиблись,
приїду вже пустий.
От такий важний діалог
із самим собой.