Новий день у голубім просторі
Та пилом якого вітер закручує в спіраль
Із тракторами що працюють в полі
Озерами які блищать мов пектораль.
Цей день-з надією на те,що все мнеться
Що смерть не забере людські життя
Цей день-без болю й смутку в серці
Народжує в нас нові почуття.
Був Прометей, який вогонь дав людям
Був Чингіз-хан який пів світу покорив
Був Ленін ,який завів нас у нікуди
Та Сталін що нас голодом морив.
Їх вже нема,а послідовники лишились
Плетуть інтриги та продають кота в мішку
Ви скажете-на все є Божа милість
Та краще б же вони гойдались на суку.
22.04.2020