Закриті штори ,
Запах свічки із ваніллю
В екрані море
Останні краплі в ванну з сіллю
А за вікном так ніжно
Дрібненький дощик моросить
Ти знай -для мене це так втішно
Цього в природи лиш просить
Зірвусь ,босоніж вибіжу з квартири
В одній сорочечці тонкій
Я ступлю кроків десь чотири,
Асфальт прогрітий і жорсткий
Ловлю губами краплі з неба
Сприймаю їх таких живих
Все ...кращого не треба
Як лід тону у почуттях нових
Ти підійдеш до мене тихо- тихо
І піднесеш в руках лате
Бо ти моє кохане лихо
А я буду і є твоє ! ❤️