Крокує коронавірус по планеті
Кордонів для нього не існує
Бо є він, як напасть лиха.
Його інфекції вірулентність висока
Впертою ходою крокує Covid-19
Людей веде до хвороби, нещастя й біди.
Немає в нього кращих й гірших,
Немає в нього багатих і бідних,
Не диференціює людей елітних від звичайних
Лиш коронавірус контагіозність високу має,
Неабияку токсичність і є вірусом Covid-19!
Коронавірус континентами поширюється
Цей збудник пандемію у світі утворив,
Світ цивілізований на коліна схилив.
Людські життя, мов косою косить.
О Господи, Любове наша, будь милостивий,
Змилуйся над людьми і захисти!
Підступний Covid-19 планету заполонив,
Пандемію на материках утворивши,
Він без обмежень тисячі людей інфікував
І жертви хвороби в сиру землю тисячами поклав.
Covid-19 – винахід китайський
Патогенність його неабияка,
Цей вірус змусив розумам включитись
Та, на жаль, профілактики активної досі ще нема.
Збудник коронавірусу – досягнення вірусології-науки,
А може це людська помилка?
А може – цілеспрямована мета?
Не знає світ, ніхто не знає,
Всевишній відає про все,
Лиш знають небеса і розуму Господнього сила.
О Господи! Недугу цю страшну зупини
Захисти народи від неймовірної біди.
Досить вже нещастя на «Землі»-планеті
Урагани, землетруси, війни: -
В Україні на південному сході і в Сирії,
Де гинуть діти матері «Землі».
Єднайтесь народи мудрістю й небайдужістю своєю,
Захистіть себе і ближньому допоможіть,
Бо тільки Божа мудрість
Розумом покерує людським,
Спасе від напасті недуги, загибелі й біди.
Автор Ольга Сирко-Федорова
М. Борислав.