Пісня води від земного тяжіння,
Ми споглядаємо тонни каміння.
Вітер вколи́сує гамірні ду́мки.
Ти неозоро оки́дуєш лу́ки...
Погляд - сміливий, невипадковий.
Стан твій всевладний вільний,
Готовий все подолати, перемагати!
Наші розмови - річки прозорі,
Чесність буття передати готові.
Ти ґраціозно багаття складаєш,
Жертву на розпал заздалегідь маєш.
Па́смо волосся вітри́ зачесали,
Димом війнули і заквітчали.
Мила миттєва усмі́шка з'явила;
Ми понесемось, розправивши крила.