Я хочу бути дрібною у твоїх долонях. Відчувати як ти намагаєшся заховати мене від зла і поганих людей. Вберегти від подій, котрі могли б мені зашкодити. Бачити, що ти мене любиш і всіма силами намагаєшся захистити. Раніше ти такий не був, однако, це те хороше, що в тобі було і я про це знала.
Я хочу відчувати свою руку в твоїй мужній руці(не навпаки) . І просто бачити, що для тебе важлива.
Ти виріс.
Ми були одинакові, але зараз ти набагато вищий, і я відчуваю твою мужність над собою.
І ти теж.
Кажеш, що я стала маленька. Та насправді ми просто подорослішали, і ти взяв за мене відповідальність.
І пішов.