Зима це не час для рудого волосся
Дозволено бути лиш кольору панди
Бо все різнобарвне давно відбулося
Ховайте в берети свою контрабанду
Хапайте негідника в теплому светрі
Він має з десяток санкційних обіймів
Він хоче зніматись в короткому метрі
І зрадити нас через втечу на південь
Є чутка, що бродять коти-дисиденти,
Останні з містичних племен мяукан,
Дворами, і вірять в весняні прикмети
Щоб в березні вити як Серж Танкіян
Вже ніяковіє по краплі буруля
Я нашвидкоруч одягаю пальто
Старий сніговик трансформує в горгулю
Ми для один одного знову ніхто