Про всі ті наші сподівання
Про вже й не згадані бажання
Тобі ще серце нагадає
А поки в згадках десь зітхає
Про те кохання й ті часи
Коли в цім світі були лиш ви
Як не було часу на згадку
А лиш кохання з вечора і до ранку
Ти вже б і згадувать не хтів
За те весілля і дружбів
За тих гостей які кричали "гірко"
За тих дівчати які ревіли гірко
Та вже ж пройдуть роки, і ті часи
Які разом так добре провели
І спогади неначе сон
Який ви бачите разом