Гарний вiрш, Ганно.
Дiйсно, шкода дуже людину.
Нiколи не знаеш - як воно складеться життевий шлях кожного. Мабуть же i те, що йому доводилося бачити в зонi АТО - загибель побратимiв й iншi досить неприемнi речi - i те на його стан здоров'я теж вплинуло.
Тiльки от у вступi до вiрша - та якось про такий збiй у самопочуттi людей набагато частiше говорять - "серцевий напад", нiж "сердечний". Слово "сердечний" - це щось бiльше з гарною дружбою пов'язують чи з коханням - "сердечний друг", щось у цьому стилi.