1 куп.
Стіни...стіни,навколо,наче грати,
Часу вже нема і вже нема чого чекати,
І за спиною тягне крила сивий світ,
І дивиться сумно вчорашнє минуле,
На мої щасливі очі,
Якби ж то я знала чого воно хоче...
Приспів
Небо затьмарило зовсім Галактик кордони
Танок днів
Чуєш,так швидко Він з нами не заговорить
Але Він дізнатися може про все з наших снів.
2 куп.
Хвилі...хвилі блукають хаотично,
Доносять шматки істин,що не все в житті не вічне,
Що той,хто вірить,той завжди своє знайде...
А, якщо довго немає дива,
То,може ти не там чекаєш?
Якби ж то ми знали,де місце призначене є...
3 куп.
Люди, люди... гукають істерично,
Не виправдовують самі себе та утопічно
Шукають в своїх стінах давніх ворогів,
А з мого неба все так дивує,
Долонями прикрию Тебе,
Щоб хтось не побачив, що Ти - це є серце моє...
2.05.05.