Летять у небі журавлі,
Вони здалеку бачать,
Що люди в більшості сумні
І часом навіть плачуть.
Високо журавлі летять
Відчуваючи, що вільні,
А дивним людям байдуже,
Вони мов божевільні.
У них свої клопоти,
З появою світанку,
З дому до роботи
І так без перестанку.
Для них є кордони,
У них все за гроші
І підлість панує,
Такі не хороші.
А птиці летять,
В них повна свобода,
Де хочуть там є,
Ось це насолода.
Кому як не нам
У птиць треба вчитись,
Життя не просте,
Тож варто змінитись.
Відчути у собі сповна
Смак справжньої насолоди,
Нічого краще нема,
Як запах свободи.
Життя на жаль пройде
І буде нічого згадати,
Не жалійте часу на те,
Що може радість дати.
Щоб переглянути відео вірша натисніть на посилання:
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
https://youtu.be/CnYCADRGTFU