Contemplating about life.
Life with purpose and sexy wife.
Contemplating about death
Thoughts that visit before last breath.
Kuka olen ja mitä teen?
Miks oon tullut Suomeen?
Kuinka hyvää on elämä
Tässä hetkessa missä mä.
Як пройти по тонких мостах,
І не знести нікому дах?
Як залишити по собі,
Лиш шедеврів на сто томів?
Как воспрянуть на высоту,
Где не видно бытия срамоту?
Как простить всем "заслуги" их,
И вцарапать все это в стих?
(Eng) This lyrics are written in 4 languages: English, Finnish, Ukrainian and Russian.
(Fin) Tämä runo on kirjoitettu neljällä eri kielellä: englanniksi, suomeksi, ukrainaksi ja venäjäksi.
(Укр) Цей вірш написано 4-ма мовами: англійською, фінською, українською та російською.
(Рус) Этот стих написан на 4-х языках: английском, финском, украинском и русском.