****
Все моє щастя в одному дні, всі мої радості в одних митях, вся моя любов тільки в тобі і не тільки. Хто ти, хто ти насправді, чи оцінеш мене, чи приймеш мене, ти моя всеосяжна любов, ти моя мить в вічності, мить в коротких моментах, мить в казках прочитаних, мить в любоаі невичерпній, безкінечній, в митях життя, коротких, пливучих, стікаючих крізь пальці, пропадаючих у вічності, минучих, пропадаючих, зникаючих в пісок, в воду, в тумани і пустоту, виринаючи знову, бнзтілесними слідами, людськими рухами, таємничими танцями, виринаючи в воді, в тумані, в ніжності, в нинішніх, в вірних і вічних часах. Проходячи скрізь людей, скрізь тумани, скрізь повені, потопи, будинки, стелажі, стіни і крізь привиди. Завжди вірний....собі, неосяжний, недосяжний, заблукаючий, блукаючий, загублений і згайдений, собою, тільки собою, серед різких порухів чужих рук. Руки, що тягнуться, руки, що перебирають, руки божевільні, чужі, кольорові, різнобарвні, загублені в часі, невиносимі, не смертельні, з каменю, з мозаїки, з дорогоцінних каменів. Загублені в часі, загублені в вічності, загублені в бажанні і в казкових шляхах, перепитіях, досвідах, молодості, загублені в молодості. Скалічені, поранені, забуті, звинувачені, призирством, здивуванням, пустотою, маскою подиву, маскою розпачу, маскою не прлчитаною, загубленою, зойком в тишині, в пустоті, в фантазіях і омані, в масках і емоціях, в гаданні і зойках, в птахах ранених і приречених, а бпйдужості, може відкинутості, або просто в подиві, бескрайньому, всеосяжному подиаі, зойку, розпачу....
ID:
859146
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 25.12.2019 09:16:43
© дата внесення змiн: 26.12.2019 10:08:12
автор: Cilirin Ольга Корчинська
Вкажіть причину вашої скарги
|