В країні ненаписаних книжок
всі - геніальні і демократичні.
Ретроспективу п'є культурний шок,
а постери з відомим всім обличчям –
лише в проекті. В цій країні мрій,
де дні – як мед, а ночі – як кориця,
я впевнена: один примірник – твій,
прикрашений любов’ю, як годиться.
Тут ніжні рими тануть на губах,
слова - вагомі, фрази – незабутні,
тут кожна думка, наче синій птах,
злітає у омріяне майбутнє;
майбутнє снів, ідей, святих вогнів,
складних понять, придуманих не нами.
В країні золотих прийдешніх днів
заставлені всі полиці книжками.