Вітаю тебе, щастя не моє,
До мене голос твій не долітає,
Спитаю в тебе тихо: "Хто ми є?"
Та навіть всесвіт відповідь не знає.
Вітаю, щастя, хоч ти і крихке,
Я не своє не смію забирати.
Та ти десь є, чарівне і легке,
А більшого мені й не треба знати.
Химерне щастя, ніби невагоме,
Примарне щастя, що за мить мине,
З тобою ми всього ледь-ледь знайомі,
Та я прошу - ти трішки втіш мене.
Не забувай про мене ще хоч одну мить,
Не залишай мене солодким післясмаком
Мені без тебе все ніяк не відболить
П'янка самотність з пряним ароматом.