Я на тобі залипну десь на три чверті
Я у тобі із запахом диму й нестерпності
Крізь коридори сірості, хочеться вдертись
В погляді переконатись що стала причетною
Я у тобі, між пальцями й на губах
Дівчат пристойних так не учили кричати
Сій мої сумніви ситом, десь там Пробач
Тінь моя сита, а тіло чекає відплати
Темрява проковтне, що світло соромить
Я у тобі, ти просто послухай тишу
Відкрий долоню, там дотиків попіл
Сірість твоя поглинає й підносить вище