Я так хочу його, я так хочу до нього!
Що мені робити, як мені жити? Я точно тут загину
Без банальної ніжності, без допомоги,
Це страшенно боляче, коли кожен вставляє ніж у спину!
Я так хочу його, я так хочу до нього!
Він остання радість у житті кольору мокрого асфальту.
Він відрада моя, порятунок від горя,
Він мій стержень внутрішній і шлях, мій особистий мотиватор.
Я так хочу його, я так хочу до нього,
Що немає сили почуття тихо словами описати.
Я кричу на ввесь світ, розриваючи голос,
І можливо хтось-небудь мою душу розкине на цитати...
Я так хочу його, я так хочу до нього!
А ви, люди злії, не судіть, - й будете також не судимі.
Я любові прошу, як жебрачка убога,
Все одна блукаю по землі, плутаю туман із димом...
Я так хочу його, я так хочу до нього,
Що не знаю іншої біди, ніж як кохати до нестями.
Та чому ж я на щастя чекаю так довго?
Та чому ж несказані слова мостяться відстанню між нами?
Я так хочу його, я так хочу до нього!
Я залишу принципи дурні, місто, ненависну роботу,
Прилечу, прибіжу, приповзу і з порога
Розпочну вимолювать своє кров'ю, інстинктами та потом!
Я так хочу його, я так хочу до нього!
З ним єдиним прагну засинать й потім прокинутися вранці,
Я йому цілуватиму руки та ноги,
І скажу: "Спасибі, що ти є, справжній друг, батько і коханець!"
Я так хочу його, я так хочу до нього,
І не знаю, що́ це таке, за мене сильнішая спокуса,
І не знаю, куди заведе ця дорога.
Я беру квиток в один кінець, й більше сюди не повернуся!
ID:
849371
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 25.09.2019 20:24:43
© дата внесення змiн: 03.12.2022 23:40:24
автор: Амідала Саудаде
Вкажіть причину вашої скарги
|