Без тебе все було б інакшим
І Україна і степи,
Без тебе жити було б важче,
Напевно ми невольними були
Ти показав, що значить гартувати дух
Як разом ставши йти до бою
І як важливо скинуть вражих пут
Не просто жити, припорошеним імлою
Тобі життя нелегке далось
Та ти жив змінами на краще
Тобі б і зараз все поганим задалось,
Бо де та воля, і таке буття нам нащо?
21.IX.2019