Спілкуватись з тобою - радість..
Розуміти тебе так просто.
І чекати тебе - слабість,
Відчуваю в тобі загадковість.
Я дивлюся уважно в очі,
Що на каву ранкову схожі,
Потім згадую їх до півночі,
Ніби бачу в них дні погожі.
Коли в них миготять лелітки,
Наче сонце у ясну днину,
Я згадаю лелітки - квітки,
Тішусь ними у цю хвилину.
Та бувають вони суворі,
Пережду я таку годину,
Хай затихнуть, як хвилі в морі...
Почекаю я сонячну днину...
------------------------------------
Натисніть на картинку
Чудово!
Та бувають вони суворі,
Пережду я таку годину,
Хай затихнуть, як хвилі в морі...
Почекаю я сонячну днину...
Пыд музику ы слова захотылося до танцю.Дякую!