Повага до Людей , Громади - це Зовнішній Прояв Самоповаги.
Самоповага без Поваги і Шани до Громади і Кожної Людини - це стан Бидла , Мертвої Душі ...Шана і Повага до Людей , до їх Праці . Власності , дому ...- НЕ ПИТАЄ ЯКІ ТІ ЛЮДИ і не залежить від Вашого Ставлення до інших Людей !
Вони (Шана і Повага ) - або є або їх у вас Немає
Шана , Повага - це Прояв Самоповаги .
В цьому Світі - ми є не тільки і не стільки "Я" .
Ми - це наш Рід . Як ми Ставимося до Людей , навколишнього світу ,
Власного ДОМУ ..... - Такі є не тільки " Я" , а є такі наші батьки , діди , прадіди.
Якщо ми ганьбимо Себе своїми вчинками , словами, .... -
МИ ПРИНИЖУЄМО НЕ СЕБЕ А СВІЙ РІД (!)