Намалюй у очах моїх диво...
Це ж так просто для тебе зробити!
Я пригріюсь, мов котик ліниво
І ту ласку носитиму ситом.
Намалюй у очах моїх щастя...
Ти ж художник, я знаю, нівроку!
Може все-таки двом нам удасться
Довгу відстань звести́ до пів кроку.
Намалюй у очах моїх промінь...
Ти це вмієш робити красиво!
Хай залишиться в серці хоч спомин,
Якщо потім з дощами аж сиво...
Намалюй...