Світлані Володимирівні Богайчук
з нагоди Дня народження
Сьогодні гарний ювілей
У доброї людини.
Багато в дім прийде гостей
На свято до родини.
Бо в нас Світлана Богайчук,
Вона сама надійність.
Одна з найкращих запорук –
Це творчість і чарівність.
Уже впродовж десятка літ
З колегами в партнерстві,
Промінчик доброти у світ
Несе її мистецтво.
Ще сіє вічне і святе,
Дарує людям радість.
Талант її щодня росте
Й цінується в громаді.
А музика її пройме,
Розбудить кожне серце,
Відкриє душу і знайде
Світ барв, що на веселці.
То ж в День народження її
Ми щиро привітаєм,
Здоров’я, щастя у сім’ю
Від серця побажаєм.
Натхнення, визнання, краси,
І оплесків, й овацій,
Щоб Музи до Парнас несли
В шедеврах нотних грацій.
Нехай в душі завжди горять
І радість, і бажання,
Нехай не знає серце зрад,
А знає лиш кохання.