КВІТИ — ОЧІ ПРИРОДИ!
Той, хто любить квіти, піклується про них, знає, що у рослин також є душа.
Вони дуже чутливі і вміють віддано любити людину, яка не шкодує праці і часу, щоб за ними доглядати.
Квіти дарують нам не тільки свою красу.
Вони — частинка всієї живої зеленої природи, завдяки якій ми маємо змогу дихати чистим повітрям.
Адже рослинність, яка прикрашає нашу Землю, часто називають легенями планети.
Є у квітів своє призначення:
Вони собою прикрашають життя,
І піднімають наш настрій,
Ви тільки гляньте, яка краса!
Квіти - вони, як маленьке сонце,
Коли в Душі негода і темнота,
З ними разом світ сміється,
Навіть, коли й погода дощова...