Івано-Франківську! Чудовий, ти зачаровуєш мене.
Що не день – щось нове і цікаве.
Твоя архітектура така,
Що може позаздрити всяка столиця,
В тобі є те, чого немає в інших:
Є багато гарних місць,
вулиці наповнені веселими й щасливими людьми,
які люблять своє місто і усміхаються у відповідь,
А ще ти місто закоханих сердець, і вони наповнені любов'ю.
Івано-Франківськ – незвичайне місто, старовинне.
Ти багате на свою історію,
Що її не пересказати за кілька хвилин.
Люблю тебе сильно❤❤❤❤
Місто-загадка, якої ще ніхто не розгадав.
А ще тебе наповнює музика і щасливі обличчя
людей - це і є головною твоєю окрасою