Йде на виборця охота
Кандидат з екрана нам
Знає що і як робити
Щоб не важко було жити
Дати всім роботу добру
І зарплату благородну
За тепло і за пшеницю
Пенсію,штани,спідницю
Не забувся кандидат
Теревенить нам з екрана
Наче рідна наша мама
Так за нас переживає
І вздихає і благає
Наче пташку ту прохає
Вибери мене народе
І забудеш про невзгоди
Дід Данило ту рекламу...
Кандидата та їх маму
Слуха вже який раз
І не вірить він ні кому
Ні одному,ні другому
Знає дід собі одне
Як не зробить він лопати
То не буде чим копати
Як не виглядить підсвинка
То нема в коморі шинки.́