Життя... Людське життя...
Привела до тебе стежка між житами...
Жайвір...Ти...І тіні... Хмарочки легкі...
Ліс...Стежина...Доля...Визріло між нами
Те,- ще несказанне... В щасті дві руки...
Підлісок... Малина...Різнотрав'я...Квіти...
Хмарка промінь сонця випива до дна...
Повняться відерця... Погляди - привіти...
Десь схропнули коні,- відгуком - луна...
Усмішки...Розмови... Від коней подалі...
Лісове джерельце... Моху оксамит...
Дотики...Зіниці!..Захлинулись в шалі!..
Це дрімало в душах хтозна скільки літ...
Привела до тебе стежка між житами...
Жайвір...Ти...І тіні... Хмарочки легкі...
Ліс...Стежина...Доля... Малинові гами...
Довгождані...Ніжні...Солодко - гіркі...