* * *
З багатства мови виберу слова,
Що землю славлять, як матір і дитину.
Щоб лиш вона, як квітка розцвіла
І в серці кожного вона була єдина.
Моя земля, де я прийшов у світ.
Моя земля, де я зумів зростати.
Моя земля, де я на схилі літ,
За все прожите зміг шану їй віддати.
Нехай садами земля ця зацвіте
І під веселкою, щоб нивам колоситись.
Я вдячний долі буду лиш за те,
Що дала шанс на цій землі прожити.
21.12.2009 (Михайло Чир)