На прохання читачів і колег - віршований варіянт.
Чахлики вмирущі
чахнуть над манірним
златом ,...
всі багатства тіла
не пускають в Вирій
та й чому Летіти ?
їх ті Душі мертві
зашморгом - ярмо
все життя - канатами
золотими статками ...
задушені в ненасить
впали ниць...
І те мотуззя прив'язало
мертві Душі до офшорів
А тепер шука - як
довше чи навічно -
залишатись в Плоті...
Мертві Душі намагаються знайти безсмертя для свого одягу (Тіла)
але природній Одяг мо подовжити функціонування
тільки синтетикою і бальзамуванням .
П.С.
Мертві душі має БІСзнес , олігархи , власники мегакорпорацій ,алкогольних , тютюнових структур,.......
Уявіть - ви " качок" , а вам видали маленьку майку (футболку ) "ботана"
(Велика Душа - у малому тілі ) .*****
Навколо мертві Душі ,
Натомість - маю мертве тіло
Тісне воно -
не можу Вийти .....
Так! Владоможці хотіли б продовжитисвоє перебування на зем́лі, то клонуванням захоплюються то цілитеьство, а то клітинами-зом́бі! Бо беруть ті блага з наших же, хоч і худи́х, кишень! Творіть!